6 Май 2013
49762
Агнешко бутче с лобода
Агнешки тас кебап
Агнешко със спанак
Агнешко бутче с лук и моркови
Агнешко бутче с млечен сос
Питка за Гергьовден
Супа с агнешко за Гергьовден
Зелена салага за Гергьовден
Салата от спанак и коприва
Питка за Гергьовден
Агнешки комплект с чесън и люти чушки
Агнешка супа с лук
Зелена салага за Гергьовден
1 салата или маруля
1 връзка репички
3-4 стръка зелен лук
2 твърдо сварени яйца
3 с. л. олио
3 с. л. винен оцет
сол
Приготвяне:
• Зеленият лук, салатата и репичките се почистват и се измиват.
• Нарязват се и се поставят в купа.
• Едното яйце се нарязва на кубчета и се прибавя към салата.
• Разбърква се и се залива със смес от олиото, оцета и солта.
• При сервирането зелената салата с яйца се поръсва с второто яйце, настъргано на ренде.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари