Рецепти за трапезата на Гергьовден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Агнешко бутче с млечен сос
49762

Агнешко бутче с млечен сос

Предно агнешко бутче се посолява и се опържва в тенджера с 3 супени лъжици масло. Залива се с 2 чаени чаши вода и се оставя да се задушава, докато месото се свари и остане малко сос. Преди сервирането сосът се подбърква с два жълтъка и една чаена чаша кисело мляко. Месото се поднася нарязано на филии, залято със соса и поръсено с черен пипер.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
Великден
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft