6 Май 2013
49772
Агнешко бутче с лобода
Агнешки тас кебап
Агнешко със спанак
Агнешко бутче с лук и моркови
Агнешко бутче с млечен сос
Питка за Гергьовден
Супа с агнешко за Гергьовден
Зелена салага за Гергьовден
Салата от спанак и коприва
Питка за Гергьовден
Агнешки комплект с чесън и люти чушки
Агнешка супа с лук
Агнешко бутче с лобода
Две връзки зелен лук и по една връзка пресен джоджен и девесил се нарязват на ситно. Разстилат се в дълбока тава. Оформените от агнешки бут порции се потапят в смес от равни части олио, сол, черен и червен пипер. Мръвките се подреждат върху зеленчуците. Към тях се прибавят нарязаните на ситно леко сварени половин черен и бял дроб на агнето, сърце и далак, както и малко чревца. Всичко се покрива с дебели листа от лобода. Заливат се с вода, колкото да се покрият. Тавата се покрива плътно с алуминиево фолио и се слага във фурната. Пече се два часа на умерена температура.
Великден
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари