Какво да сготвим за празника днес

вход през zajenata.bg
111697

Ароматно телешко

500 г телешко филе
3 бр. кисели краставички
50 г масло
50 г кетчуп
1 ч.л. брашно
1-2 бр. люти чушки
червен пипер, черен пипер, сол

Месото се почиства от тлъстини и жили, нарязва се на ивички и се запържва в сгорещеното масло. Прибавят се нарязаните на кубчета краставички и нарязаните на ситно люти чушлета. Разбърква се и се поръсва с брашното, а след това и с червен пипер, залива се с 4-5 с.л. водa и кетчупа. Посолява се, поръсва се с черен пипер и се вари няколко минути на тих огън, докато ястието остане на мазнина.

1 2
3
4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft