Какво да сготвим за празника днес

вход през zajenata.bg
111691

Бон филе с топено сирене

500 г свинско бон филе
300 г гъби
2 глави лук
150 г топено сирене
800 г доматен сос или доматено пюре, размито във вода
100 г кашкавал
подправки по избор

Месото се нарязва на кубчета и се запържва с нарязания на дребно лук, прибавят се гъбите и пак се пържи. Преди да стане готово, се добавят топеното сирене, кашкавала и доматената салца и се оставя да се сгъсти соса, накрая се поръсва с подправки.

1 2 3 4 5
6
7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft