24 Май 2012
111691
Празнично ястие с месо и зеленчуци
Телешко в гювеч
Ароматно телешко
Свинско в йенска тенджера
Свинско с гъби
Бон филе с топено сирене
Празнично ястие с месо, кашкавал и печурки
Уханни пържоли
Бон филе с топено сирене
500 г свинско бон филе
300 г гъби
2 глави лук
150 г топено сирене
800 г доматен сос или доматено пюре, размито във вода
100 г кашкавал
подправки по избор
Месото се нарязва на кубчета и се запържва с нарязания на дребно лук, прибавят се гъбите и пак се пържи. Преди да стане готово, се добавят топеното сирене, кашкавала и доматената салца и се оставя да се сгъсти соса, накрая се поръсва с подправки.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари