24 Май 2012
111691
Празнично ястие с месо и зеленчуци
Телешко в гювеч
Ароматно телешко
Свинско в йенска тенджера
Свинско с гъби
Бон филе с топено сирене
Празнично ястие с месо, кашкавал и печурки
Уханни пържоли
Ароматно телешко
500 г телешко филе
3 бр. кисели краставички
50 г масло
50 г кетчуп
1 ч.л. брашно
1-2 бр. люти чушки
червен пипер, черен пипер, сол
Месото се почиства от тлъстини и жили, нарязва се на ивички и се запържва в сгорещеното масло. Прибавят се нарязаните на кубчета краставички и нарязаните на ситно люти чушлета. Разбърква се и се поръсва с брашното, а след това и с червен пипер, залива се с 4-5 с.л. водa и кетчупа. Посолява се, поръсва се с черен пипер и се вари няколко минути на тих огън, докато ястието остане на мазнина.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари