24 Май 2012
111691
Празнично ястие с месо и зеленчуци
Телешко в гювеч
Ароматно телешко
Свинско в йенска тенджера
Свинско с гъби
Бон филе с топено сирене
Празнично ястие с месо, кашкавал и печурки
Уханни пържоли
Свинско с гъби
500 г свинско месо
500 г пресни гъби
4 бр. големи глави лук
100 мл олио
1 с.л. чубрица
1 ч.л. червен пипер
черен пипер, сол
В тенджера се налива олиото и се запържва леко нарязаното на хапки месо заедно с червения пипер, черния пипер и чубрицата. Добавят се нарязаните на едро гъби и лук, 100 мл вода и сол. Котлона се намалява до средна степен и се слага капака за 15 минути, след което се увеличава отново до пълното сготвяне на ястието.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари