24 Май 2012
111691
Празнично ястие с месо и зеленчуци
Телешко в гювеч
Ароматно телешко
Свинско в йенска тенджера
Свинско с гъби
Бон филе с топено сирене
Празнично ястие с месо, кашкавал и печурки
Уханни пържоли
Уханни пържоли
4 пържоли, 2 лъжици зехтин, 1 лимон, 1 дафинов лист, черен пипер, розмарин, сол.
Начуланите пържоли поръсете със счукан черен пипер, начупения дафинов лист и ситно нарязан розмарин. Сложете в емайлиран или стъклен съд и залейте със зехтина. След 7-8 ч посолете пържолите, сложете ги в тавичка и залейте с лимонов сок. Изпечете ги в силна фурна или на скара.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари