24 Май 2012
111880
Празнично ястие с месо и зеленчуци
Телешко в гювеч
Ароматно телешко
Свинско в йенска тенджера
Свинско с гъби
Бон филе с топено сирене
Празнично ястие с месо, кашкавал и печурки
Уханни пържоли
Телешко в гювеч
600 г крехко телешко месо
600 г пресни картофи
1 връзка зелен лук
1 бр. голяма глава лук
1 ч.ч. пасирани домати
2 връзки магданоз
1 с.л. червен пипер
30 мл олио
сол, черен пипер
Месото се нарязва на порции. Заедно със нарязаната глава лук и мазнината се слага в глинен гювеч и се задушава във фурната 30 минути. Добавят се зеления лук, червения пипер и нарязаните картофи. Пече се до готовност на картофите. След това се прибавят доматите и магданоза и се пече още 10 минути. Готов се поръсва с магданоз и черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари