12 Януари 2012
711055
Домат-изненада от Жак Пепен
Дип с печени чушки от Жак Пепен
Гратен от картофи със сметана от Жак Пепен
Глазирана наденица от Жак Пепен
Гаспачо от Жак Пепен
Гарнитура от броколи от Жак Пепен
Висока гръцка салата от Жак Пепен
Бургер със сьомга върху бейби рукола от Жак Пепен
Бадемови сладки от Жак Пепен
Бадемов крем от Жак Пепен
Бадемови сладки от Жак Пепен
Продукти:
1 ч. ч. брашно
1 с. л. захар
1 ч. ч. печени бадеми
1 ч. л. екстракт от ванилия
1 пакетче масло
½ ч. ч.вода
пудра захар (за овалване)
Приготвяне:
Сложете брашното, захарта и бадемите в кухненски робот. Разбийте ги докато се смелят бадемите. Добавете ванилията, маслото и водата и пасирайте докато всичко се смеси добре. Трябва да се получи меко тесто. Оформете топчета колкото черешка. Сложете ги в тава покрита със силиконова подложка или пергаментна хартия и ги сплескайте. Печете ги около 20 минути на 180 градуса, или докато станат розови.Охладете ги и ги оваляйте в пудра захар. Поднесете ги с компот от круши
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари