12 Януари 2012
711064
Домат-изненада от Жак Пепен
Дип с печени чушки от Жак Пепен
Гратен от картофи със сметана от Жак Пепен
Глазирана наденица от Жак Пепен
Гаспачо от Жак Пепен
Гарнитура от броколи от Жак Пепен
Висока гръцка салата от Жак Пепен
Бургер със сьомга върху бейби рукола от Жак Пепен
Бадемови сладки от Жак Пепен
Бадемов крем от Жак Пепен
Глазирана наденица от Жак Пепен
Продукти:
½ ч. ч. сок от нар
1 с. л. кетчуп
1 ч. л. сос „Табаско“
200 гр полска наденица
Приготвяне:
Сипете сока от нар, кетчупа и соса „Табаско“ в средно голям тиган. Варете ги около 2-3 минути, или докато станат като сироп. Махнете обвивката на наденицата и я нарежете на парчета с дебелина около сантиметър. Сложете наденицата в соса. Гответе я на висока температура, като обръщате парчетата, докато сиропа се редуцира почти напълно (около 2-3 минути). Поднесете с клечки за зъби или върху крекери.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари