12 Януари 2012
711064
Домат-изненада от Жак Пепен
Дип с печени чушки от Жак Пепен
Гратен от картофи със сметана от Жак Пепен
Глазирана наденица от Жак Пепен
Гаспачо от Жак Пепен
Гарнитура от броколи от Жак Пепен
Висока гръцка салата от Жак Пепен
Бургер със сьомга върху бейби рукола от Жак Пепен
Бадемови сладки от Жак Пепен
Бадемов крем от Жак Пепен
Бадемов крем от Жак Пепен
Продукти:
1 ч. ч. филирани бадеми (125 гр) (или 1 ч. ч. бадемово брашно)
½ ч. ч. 2 с. л. кристална захар
¼ ч. ч. брашно
½ ч. ч. 1 с. л. обезсолено масло със стайна температура
1 голямо яйце
Приготвяне:
За да приготвите бадемовото брашно, сипете бадемите и захарта в кухненски робот. Смелете ги, докато станат на брашно. Добре е да спирате от време на време, защото, от топлината на остриетата, бадемите могат да отделят маслото, което съдържат. Сипете брашното и маслото и ги разбийте. Добавете яйцето и продължете да разбивате, докато сместа стане лека като крем. Не прекалявайте.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари