Бързи рецепти от Жак Пепен

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Гарнитура от броколи от Жак Пепен
711048

Гарнитура от броколи от Жак Пепен

Продукти:
1 глава броколи (около 600 гр)
¼ ч. ч. вода
2 с. л. зехтин
½ ч. л. сол

Приготвяне:
Нарежете или накъсайте броколите на розички с големина около 1-2 см. Обелете стеблата с помощта на остър нож или белачка за зеленчуци и ги нарежете на парчета с големина около 2 см. Сложете броколите в тиган от неръждаема стомана и сипете водата, зехтина и солта. Покрийте ги с капак. Оставете ги да врят на висока температура за около 3 минути. След това махнете капака и варете още 2 минути, или докато водата изври, а броколите се глазират. Можете да ги поднесете с треска с коричка от маслини и домати.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft