12 Януари 2012
711055
Домат-изненада от Жак Пепен
Дип с печени чушки от Жак Пепен
Гратен от картофи със сметана от Жак Пепен
Глазирана наденица от Жак Пепен
Гаспачо от Жак Пепен
Гарнитура от броколи от Жак Пепен
Висока гръцка салата от Жак Пепен
Бургер със сьомга върху бейби рукола от Жак Пепен
Бадемови сладки от Жак Пепен
Бадемов крем от Жак Пепен
Бургер със сьомга върху бейби рукола от Жак Пепен
450 гр сьомга
2 филии хляб
2 големи печурки
сол и прясно смлян черен пипер
2 стръка пресен лук
зехтин
200-300 гр бейби рукола
Приготвяне:
Нарежете сьомгата, хляба, лука и гъбите на едро и ги сложете в кухненския робот. Овкусете ги със сол и пипер и ги смелете леко. Не трябва да се пюрират много фино. Оформете получената смес на 4 бургера.Загрейте 2-3 с. л. зехтин в тиган и ги запържете на средна температура докато станат златисти.Сипете руколата в голяма чиния. Подредете бургерите върху нея. Можете да ги поднесете с гарнитура от ризото със стъбла от броколи
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари