Свински пържоли-рецепти за Коледната трапеза!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Вратни пържоли с лук за Коледната трапеза
341459

Вратни пържоли с лук за Коледната трапеза

2-4 свински вратни пържоли с кост
2-3 глави кромид лук
сол
смлян черен пипер
сладък червен пипер
червен винен оцет
олио

• Пържолите се напръскват с оцет, след което се натриват със сол.
• Поръсват се с двата вида пипер.
• Лукът се почиства и обелва.
• Нарязва се на едри шайби и се напръсква с оцет.
• Лукът се намачква леко с ръце.
• В голяма купа се нареждат пържолите, а отгоре лукът.
• Похлупват се и се поставят в хладилник за 1 час или една нощ.
• Фурната се загрява на 200 С.
• В голям тиган се сгорещяват 1-2 с. л. олио.
• На силен огън се изпържват пържолите до златист цвят от двете страни.
• Прехвърлят се в огнеупорна тава.
• Отстрани се поставя маринованият лук.
• Всичко се полива с мазнината от тигана.
• Пържолите се пекат 15 минути.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft