Свински пържоли-рецепти за Коледната трапеза!

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани свински пържоли за Коледа
341515

Панирани свински пържоли за Коледа

Продукти:

500 г свинско филе или бут
сол на вкус
млян черен пипер
4 средно големи картофа
1 яйце
1/4 връзка копър
50 г заквасена сметана

150 г кашкавал
1-2 с. л. брашно
2-3 с. л. олио

• Месото се нарязва на порции като за пържоли и лекичко се начуква.
• Овкусява се със сол и черен пипер.
• Картофите се обелват и се настъргват на едро.
• Към тях се прибавят яйцето, нарязания на ситно копър, сметаната, брашно и накрая се овкусява със сол.
• Пържолите се овалват в приготвената смес и след това се пържат в силно загрята мазнина.
• Панираните пържоли се поднасят топли, с поръсен отгоре настърган кашкавал. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Коледа идва
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft