21 Декември 2012
341448
Пържоли с топено сирене в гювеч
Свински пържоли с прясно мляко за Коледа
Пържоли с манатарки за празника
Вратни пържоли с лук за Коледната трапеза
Свински пържоли със сос от горчица за Коледа
Свински пържоли в зеле за Коледа
Свински пържоли на тиган
Панирани свински пържоли за Коледа
Свински вратни пържоли за Коледа
Свински вратни пържоли за Коледа
4 свински пържоли от врат
2 с. л. олио или зехтин
сол
смлян черен пипер
50 г настъргано сирене тип Витоша или Ементал
• Свинските пържоли се посоляват и се подправят със смлян черен пипер.
• Напръскват се със зехтин и се покриват със "свежо" фолио.
• Начукват се с дървено чукче.
• Чугунен тиган (ако ползвате тефлонов се сипват 2 с. л. олио/зехтин) се загрява на среден огън.
• Пържолите се запичат от едната страна.
• Обръщат се и се поръсват с настърган кашкавал, който се разтопява, докато месото стане готово и от другата страна.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари