21 Декември 2012
341514
Пържоли с топено сирене в гювеч
Свински пържоли с прясно мляко за Коледа
Пържоли с манатарки за празника
Вратни пържоли с лук за Коледната трапеза
Свински пържоли със сос от горчица за Коледа
Свински пържоли в зеле за Коледа
Свински пържоли на тиган
Панирани свински пържоли за Коледа
Свински вратни пържоли за Коледа
Пържоли с манатарки за празника
4 свински пържоли
шепа сушени манатарки
8 триъгълничета топено сирене със зелени подправки
1/2 пакетче краве масло
смлян черен пипер и сол
подправки по избор
250 мл (1 ч. ч.) сухо бяло вино
• Пържолите се натъркват със солта, черния пипер и избраните подправки за свинско месо.
• Манатарките се накисват във вода, за да възстановят обема си.
• Отцеждат се и се нарязват на големи парчета.
• В голям глинен съд с намазано с масло дъно се подреждат ред пържоли, ред гъби, ред топено сирене.
• Редуването продължава, докато се изчерпят продуктите.
• Върху последния пласт се натрошава маслото.
• Ястието се залива с виното и се пече във фурна на 200 С до готовност.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари