21 Декември 2012
341448
Пържоли с топено сирене в гювеч
Свински пържоли с прясно мляко за Коледа
Пържоли с манатарки за празника
Вратни пържоли с лук за Коледната трапеза
Свински пържоли със сос от горчица за Коледа
Свински пържоли в зеле за Коледа
Свински пържоли на тиган
Панирани свински пържоли за Коледа
Свински вратни пържоли за Коледа
Свински пържоли на тиган
4 броя свински пържоли от врат
4 глави кромид лук
сол
олио
смлян черен пипер
• Пържолите се измиват и се подсушават с кухненско руло.
• Посоляват се и се поръсват с черен пипер от двете страни.
• Оставят се да престоят на хладно 30-60 минути.
• Пържат се в похлупен тиган на средно силен огън до зачервяване.
• Нареждат се върху предварително нарязания и посолен лук.
• Поливат се с горещо олио и се похлупват.
• Свинските пържоли на тиган след 5 минути са готови.
Коледа идва
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари