12 Януари 2012
711055
Домат-изненада от Жак Пепен
Дип с печени чушки от Жак Пепен
Гратен от картофи със сметана от Жак Пепен
Глазирана наденица от Жак Пепен
Гаспачо от Жак Пепен
Гарнитура от броколи от Жак Пепен
Висока гръцка салата от Жак Пепен
Бургер със сьомга върху бейби рукола от Жак Пепен
Бадемови сладки от Жак Пепен
Бадемов крем от Жак Пепен
Гарнитура от броколи от Жак Пепен
Продукти:
1 глава броколи (около 600 гр)
¼ ч. ч. вода
2 с. л. зехтин
½ ч. л. сол
Приготвяне:
Нарежете или накъсайте броколите на розички с големина около 1-2 см. Обелете стеблата с помощта на остър нож или белачка за зеленчуци и ги нарежете на парчета с големина около 2 см. Сложете броколите в тиган от неръждаема стомана и сипете водата, зехтина и солта. Покрийте ги с капак. Оставете ги да врят на висока температура за около 3 минути. След това махнете капака и варете още 2 минути, или докато водата изври, а броколите се глазират. Можете да ги поднесете с треска с коричка от маслини и домати.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари