4 Юни 2012
212193
Задушена пъстърва с масло
Яйца със спанак и червени чушки
Вкусни шишчета с телешко и бекон
Тиквички със сирене на фурна
Суфле с кашкавал
Свинско със зеле в тенджера под налягане
Кашкавал с шунка на фурна
Тиквички с млечен сос
Гъби с ориз
Бъркани яйца с чушки и сирене
Гъби с ориз
1 буркан (420 г) стерилизирани гъби, 4 кафени чашки ориз, 1 глава кромид лук, 125 г краве масло, 1/2 връзка копър, черен пипер и сол на вкус.
Ситно нарязаният лук се задушава в маслото и 1 супена лъжица вода до омекване. Прибавят се нарязаните гъби, задушават се няколко минути, след което се заливат с течността от консервата и гореща вода (общо 4 чаени чаши) и се кипват. Прибавя се почистеният и измит ориз. Ястието се посолява и се оставя да ври на тих огън или се пече при умерена температура, докато оризът набъбне и поеме течността. Поднася се поръсено с дребно нарязания копър и черен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари