4 Юни 2012
212169
Задушена пъстърва с масло
Яйца със спанак и червени чушки
Вкусни шишчета с телешко и бекон
Тиквички със сирене на фурна
Суфле с кашкавал
Свинско със зеле в тенджера под налягане
Кашкавал с шунка на фурна
Тиквички с млечен сос
Гъби с ориз
Бъркани яйца с чушки и сирене
Тиквички с млечен сос
1 кг тиквички, 2 кафени чашки растително масло, 1 чаена чаша брашно, 500 г кисело мляко, 5 скилидки чесън, 1/2 връзка копър, сол на вкус.
Тиквичките се остъргват, измиват и нарязват на кръгчета или филийки, потапят се в подсоленото брашно, подреждат се керемидообразно в намазана с мазнина тавичка, поливат се с мазнината и се запичат. Подреждат се в чиниите за поднасяне и се заливат със сос от разбитото с мазнината от тавичката кисело мляко, дребно нарязания копър, счукания чесън и сол на вкус.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари