4 Юни 2012
212169
Задушена пъстърва с масло
Яйца със спанак и червени чушки
Вкусни шишчета с телешко и бекон
Тиквички със сирене на фурна
Суфле с кашкавал
Свинско със зеле в тенджера под налягане
Кашкавал с шунка на фурна
Тиквички с млечен сос
Гъби с ориз
Бъркани яйца с чушки и сирене
Кашкавал с шунка на фурна
200 г кашкавал, 200 г колбаси (шунка, кренвирши, пресен шпеков салам, леберкез и др.), 125 г (1 пакетче) краве масло, 4 яйца, 11/2 чаена чаша прясно мляко, 2 супени лъжици брашно, черен пипер и сол на вкус.
Маслото се поставя в тавичка и се загрява до стопяването му. Колбасите и кашкавалът се почистват от обвивката и кората, нарязват се на дребни парченца, размесват се с брашното и черен пипер и се заливат с разбитите с малко сол яйца и млякото. Сместа се разбърква, изсипва се в тавичката със загрятата мазнина и се пече до леко зачервяване. Готовото ястие се поднася с подходяща гарнитура.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари