Какво да сготвя набързо от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Свинско със зеле в тенджера под налягане
212169

Свинско със зеле в тенджера под налягане

600 г свинско месо, около 1 кг зеле, 3-4 домата, 4-5 лъжици мас, 1/2 чаша бульон, черен пипер, сол.

 Нарежете месото на порции, зелето - на едро, обелените домати - на кръгчета. В тенджерата под налягане сложете пласт зеле, месото, пак зеле и покрийте с доматите. Посолете, залейете с мазнината и бульона (вода), затворете капака и варете около 20 мин. Поднесете със счукан черен пипер или ситно нарязан магданоз и с едро счукан червен пипер.

1 2 3 4 5
6
7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft