4 Юни 2012
212169
Задушена пъстърва с масло
Яйца със спанак и червени чушки
Вкусни шишчета с телешко и бекон
Тиквички със сирене на фурна
Суфле с кашкавал
Свинско със зеле в тенджера под налягане
Кашкавал с шунка на фурна
Тиквички с млечен сос
Гъби с ориз
Бъркани яйца с чушки и сирене
Свинско със зеле в тенджера под налягане
600 г свинско месо, около 1 кг зеле, 3-4 домата, 4-5 лъжици мас, 1/2 чаша бульон, черен пипер, сол.
Нарежете месото на порции, зелето - на едро, обелените домати - на кръгчета. В тенджерата под налягане сложете пласт зеле, месото, пак зеле и покрийте с доматите. Посолете, залейете с мазнината и бульона (вода), затворете капака и варете около 20 мин. Поднесете със счукан черен пипер или ситно нарязан магданоз и с едро счукан червен пипер.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари