4 Юни 2012
212169
Задушена пъстърва с масло
Яйца със спанак и червени чушки
Вкусни шишчета с телешко и бекон
Тиквички със сирене на фурна
Суфле с кашкавал
Свинско със зеле в тенджера под налягане
Кашкавал с шунка на фурна
Тиквички с млечен сос
Гъби с ориз
Бъркани яйца с чушки и сирене
Бъркани яйца с чушки и сирене
10 яйца, 3 супени лъжици растително масло, 50 г краве масло, 5 домата, 10 пиперки (зелени или червени капии), 150 г сирене, 1/2 връзка магданоз и сол на вкус.
В електрическа тенджера или в тавичка със същите размери се загрява растителната мазнина и в нея леко се запържват пиперките, предварително опечени, обелени, почистени от семето и нарязани на парчета. Прибавят се доматите, обелени и нарязани на дребно, и се пържат до изпаряването на водата. Прибавят се след това натрошеното сирене и разбитите със ситно нарязания магданоз и малко сол яйца. Ястието се покрива с парченца от прясното масло и се запича при умерена температура. Поднася се веднага след приготвянето му.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари