4 Юни 2012
212196
Задушена пъстърва с масло
Яйца със спанак и червени чушки
Вкусни шишчета с телешко и бекон
Тиквички със сирене на фурна
Суфле с кашкавал
Свинско със зеле в тенджера под налягане
Кашкавал с шунка на фурна
Тиквички с млечен сос
Гъби с ориз
Бъркани яйца с чушки и сирене
Задушена пъстърва с масло
150 г пъстърва
1/2 лимон
25 г /препълнена супена лъжица/ масло
7 мл /1/2 супена лъжица/ бяло вино
магданоз
ситно счукан черен пипер
сол
В тава, намазана с масло, се нарежда посолената, намазана с масло и поръсена с черен пипер риба. Наоколо й се слагат резенчета лимон и клончета магданоз. Рибата се задушава на фурна, залята с виното и покрита с капак. Поднася се топла.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари