19 Март 2012
2930176
Запечени картофи с кашкавал
Картофени хапки
Бързи картофки
Картофки с мащерка
Картофи със сметана
Картофи на гребен
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи
Картофи с кашкавал
Запечени картофи с кашкавал
2 бр. картофи
1 с.л. лютеница
4 бр. кисели краставички
30-40 г кашкавал
чесън на прах, майорана, къри, черен пипер, кимион, сол
1 ч.л. олио
сух копър
4 маслини за украса
Картофите се сваряват предварително. Разрязват се на две, като всяка от половините се издълбава с лъжица. Това, което е останало от издълбаването на картофите се пасира, като към него се добавят киселите краставички нарязани на ситно, лютеницата и подправките. Пълним картофите със сместа, поръсваме с настъргания кашкавал и запичаме до зачервяване на кашкавала. След като са готови картофите украсяваме с маслини по желание.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари