Лесни рецепти с картофи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Запечени картофи с кашкавал
2930171

Запечени картофи с кашкавал

2 бр. картофи
1 с.л. лютеница
4 бр. кисели краставички
30-40 г кашкавал
чесън на прах, майорана, къри, черен пипер, кимион, сол
1 ч.л. олио
сух копър
4 маслини за украса


Картофите се сваряват предварително. Разрязват се на две, като всяка от половините се издълбава с лъжица. Това, което е останало от издълбаването на картофите се пасира, като към него се добавят киселите краставички нарязани на ситно, лютеницата и подправките. Пълним картофите със сместа, поръсваме с настъргания кашкавал и запичаме до зачервяване на кашкавала. След като са готови картофите украсяваме с маслини по желание.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft