19 Март 2012
2930171
Запечени картофи с кашкавал
Картофени хапки
Бързи картофки
Картофки с мащерка
Картофи със сметана
Картофи на гребен
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи
Картофи с кашкавал
Бързи картофки
500 г картофи
1 с.л. вегета
по щипка мащерка, риган и розмарин
сол, черен пипер, чубрица
30 г масло
пресен копър
Картофите се измиват добре и се обелват (ако са пресни може и да не се белят). Нарязват се на колелца. В найлонова торбичка за печене се слага малко олио, изсипват се картофите, подправките и маслото. Торбичката се завързва добре, като предварително изкарваме максимално въздуха от нея. Торбичката се поставя в тава и се слага в студена фурна. Пекат се на 180 С за 30-40 минути, като се внимава да не се превиши температурата и да се спука торбичката. Поднасят се като гарнитура към различни меса или самостоятелно.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари