Лесни рецепти с картофи

вход през zajenata.bg
2930171

Бързи картофки

500 г картофи
1 с.л. вегета
по щипка мащерка, риган и розмарин
сол, черен пипер, чубрица
30 г масло
пресен копър

Картофите се измиват добре и се обелват (ако са пресни може и да не се белят). Нарязват се на колелца. В найлонова торбичка за печене се слага малко олио, изсипват се картофите, подправките и маслото. Торбичката се завързва добре, като предварително изкарваме максимално въздуха от нея. Торбичката се поставя в тава и се слага в студена фурна. Пекат се на 180 С за 30-40 минути, като се внимава да не се превиши температурата и да се спука торбичката. Поднасят се като гарнитура към различни меса или самостоятелно.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft