Лесни рецепти с картофи

вход през zajenata.bg
2930171
Картофи с кашкавал

Картофи с кашкавал

8-10 бр. картофи
1 пакет гъбена крем-супа на прах
4-5 с.л. олио
150 г настърган кашкавал

Картофите се обелват и нарязват на шайби. Поставят се в намазнена тава, поливат се с олиото и с 150 мл вода. Слагат се в загрята фурна на 250 С без нищо друго. Когато станат готови се заливат с разтворената в 300 мл гъбена супа (тя е доста солена), поръсват се с настърганият кашкавал и се запичат отново до златисто. По желание всяка порция може да се поръси с магданоз или копър.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft