19 Март 2012
2930171
Запечени картофи с кашкавал
Картофени хапки
Бързи картофки
Картофки с мащерка
Картофи със сметана
Картофи на гребен
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи
Картофи с кашкавал
Картофи с кашкавал
8-10 бр. картофи
1 пакет гъбена крем-супа на прах
4-5 с.л. олио
150 г настърган кашкавал
Картофите се обелват и нарязват на шайби. Поставят се в намазнена тава, поливат се с олиото и с 150 мл вода. Слагат се в загрята фурна на 250 С без нищо друго. Когато станат готови се заливат с разтворената в 300 мл гъбена супа (тя е доста солена), поръсват се с настърганият кашкавал и се запичат отново до златисто. По желание всяка порция може да се поръси с магданоз или копър.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари