Лесни рецепти с картофи

вход през zajenata.bg
2930171

Картофки с мащерка

500 г картофи
200 г галета
1 с.л. червен пипер
1 с.л. майорана
1 с.л. брашно от чесън
1 с.л. целина
1 с.л. копър
сол
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. мащерка
125г масло
готварска сметана (по желание)

Картофите се сваряват. Обелват се и след като изстинат малко се нарязват на кубчета. В подходящ съд се смесват галетата, червеният пипер, майораната, брашното от чесънът, целината, копърът, сол, черният пипер и мащерката. Разбърква се добре. Всяко картофено кубче се овалва внимателно в сместа от подправки. Слагат се в чиния. Маслото се загрява и след като се е сгорещило се изпържват картофките. Разбъркват се внимателно. След като хванат златиста коричка са готови и вече може да се вадят от маслото. По желание могат да се полеят с малко готварска сметана.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft