19 Март 2012
2930156
Запечени картофи с кашкавал
Картофени хапки
Бързи картофки
Картофки с мащерка
Картофи със сметана
Картофи на гребен
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи
Картофи с кашкавал
Картофи по селски
1 кг едри картофи
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
черен пипер
2 с.л. царевично брашно или галета
копър за поръсване
олио за пържене
Картофите се измиват и се сваряват необелени в подсолена вода. После се обелват и се нарязват на едри резени. Овалват се в предварително смесените подправки и се изпържват в сгорещеното олио. Отцеждат се върху кухненска ролка. Поръсват се с копър преди поднасяне.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари