Рецепти за зимнина с карфиол

вход през zajenata.bg
364458
Зеленчукова туршия

Зеленчукова туршия

карфиол
зеле
червени месести камби
моркови
целина
1 с.л сол
2 с.л. захар
4 с.л. оцет
4-5 скилидки чесън
2 аспирина

Карфиолът се разделя на розички, зелето се нарязва на едро, чушките - на парчета и морковите - на кръгчета. В буркан се нареждат зеленчуците, слагат се скилидки чесън, нарязаната целина, солта, захарта, оцета и счукания аспирин. Залива се със студена вода, запечатва се и се обръща за около 1 седмица.

Дозата е за 1 буркан от 1 л.
 

1
2
3 4 5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft