30 Октомври 2012
364449
Туршия със зеленчуци
Зеленчукова туршия
Туршия от зеле и карфиол
Карфиол туршия
Парена туршия с карфиол
Царска туршия
Туршия с мед и карфиол
Лесна туршия с карфиол
Лесна туршия с карфиол
карфиол
кервиз
моркови - по желание
сол - 1 с.л. за буркан 800 мл
захар - 2 сл за буркан 800 мл
оцет - около 125 мл буркан 800 мл
аспирин - 2 на буркан
В бурканите изсипете оцета, след това ги напълнете с розички карфиол. Допълнете с кервиз, а по желание и морков.
Накрая добавете солта, захарта и аспирините, след което долейте с вода.
Туршията се затваря с капачки. Първите 7 дена бурканите се обръщат ежедневно, а след 10 дена е напълно готова за консумация.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари