Рецепти за зимнина с карфиол

вход през zajenata.bg
364449

Лесна туршия с карфиол

карфиол

кервиз
моркови - по желание
сол - 1 с.л. за буркан 800 мл
захар - 2 сл за буркан 800 мл
оцет - около 125 мл буркан 800 мл
аспирин - 2 на буркан

В бурканите изсипете оцета, след това ги напълнете с розички карфиол. Допълнете с кервиз, а по желание и морков.

Накрая добавете солта, захарта и аспирините, след което долейте с вода.

Туршията се затваря с капачки. Първите 7 дена бурканите се обръщат ежедневно, а след 10 дена е напълно готова за консумация. 

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft