30 Октомври 2012
364449
Туршия със зеленчуци
Зеленчукова туршия
Туршия от зеле и карфиол
Карфиол туршия
Парена туршия с карфиол
Царска туршия
Туршия с мед и карфиол
Лесна туршия с карфиол
Зеленчукова туршия
карфиол
зеле
червени месести камби
моркови
целина
1 с.л сол
2 с.л. захар
4 с.л. оцет
4-5 скилидки чесън
2 аспирина
Карфиолът се разделя на розички, зелето се нарязва на едро, чушките - на парчета и морковите - на кръгчета. В буркан се нареждат зеленчуците, слагат се скилидки чесън, нарязаната целина, солта, захарта, оцета и счукания аспирин. Залива се със студена вода, запечатва се и се обръща за около 1 седмица.
Дозата е за 1 буркан от 1 л.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари