30 Октомври 2012
364449
Туршия със зеленчуци
Зеленчукова туршия
Туршия от зеле и карфиол
Карфиол туршия
Парена туршия с карфиол
Царска туршия
Туршия с мед и карфиол
Лесна туршия с карфиол
Туршия с мед и карфиол
камби - 3 кг
карфиол - 3 кг
моркови - 3 кг
зеле - 3 кг
оцет - 1 бутилка винен
олио - 1/2 л
захар - 1/2 кг
мед - 1 буркан
сол - 250 г
магданоз
Всички зеленчуци се нарязват (карфиолът се накъсва на розички). Приготвя се марината от оцета, олиото, захарта, солта, меда и се заливат зеленчуците.
Престоява няколко часа, след това се слага да кипне. След това се разпределя в буркани, слага се по 1-2 аспирина, затварят се и се обръщат с капачките надолу, докато изстинат.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари