Какво да сготвим набързо с кайма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кайма с гъби и картофи на фурна
443117

Кайма с гъби и картофи на фурна

500 г кайма
1 глава лук
2 бр. домати - настъргани
1.5 кг картофи
3 скилидки чесън
200 г настърган кашкавал
300 г гъби
50 г масло
2 с.л. олио
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
щипка мащерка
2 с.л. магданоз

Картофите се сваряват със солта. Обелват се и се пасират. Накрая се слага масло и се разбива на пухкаво пюре.
Лукът и чесънът се задушават в олиото. Слагат се и нарязаните гъби. След 3-4 минути се добавя размитата с малко вода кайма. Когато каймата промени цвета си се добавят настърганите домати. След 5 минути се добавят черния пипер, магданоза и мащерката и се сваля от котлона.
Половината пюре се разстила в тава. След това се слага каймата и върху нея другата половина от пюрето. Слага се в загрята фурна на 220 С за 15-20 минути. Накрая се поръсва с кашкавала и запича до златисто (само на горен реотан).

1 2 3 4
5
6 7 8 9
с кайма
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft