16 Май 2012
443089
Таралежчета от кайма
Дроб-сарма с кайма
Яйца на кръгчета с кайма
Картофено руло с кайма
Кайма с гъби и картофи на фурна
Пълнени чушки с кайма
Картофена яхния с кайма
Кюфтета с вино
Пълнени кебапчета
Пълнени чушки с кайма
10 бр. прави чушки - най-добре червени
300-400 г ориз
500 мл доматена паста
1 кг кайма смес
сол
черен пипер
магданоз
зехтин или олио
Чушките се почистват от семките. Ориза, каймата, сол на вкус, черен пипер и магданоз се омесват без да се пържат. Пълнят се чушките, нареждат се в тавичка и се заливат с доматената паста, която е разредена 1:1 с вода и е подсолена. Соса трябва да покрива не напълно чушките. Полива се със зехтин и се пече около 1 час на умерена фурна. Може да се пече и повече - така сосът ще стане по-гъст.
с кайма
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари