Какво да сготвим набързо с кайма

вход през zajenata.bg
443102

Дроб-сарма с кайма

500 г кайма
2 яйца
1 кафена чаша ориз
1 глава лук
1 кафена чаша олио или 1/2 пакетче краве масло
5 супени лъжици кисело мляко
1 чаена лъжичка сол
1 1/2 чаени лъжички червен пипер
магданоз
джоджен
5 супени лъжици кисело мляко

 Изчистеният, измит и ситно нарязан лук се слага в тиган или в тенджера и се прибавят олиото, 2 супени лъжици вода и щипка сол. Задушава се няколко минути и се прибавя изчистеният и измит ориз. Разбърква се и се задушава още няколко минути. Сваля се от огъня и се изсипва в тавичка. Каймата се разбърква с 1 кафена чаша вода и с 1 чаена лъжичка сол и се прибавя към ориза. Слагат се яйцата, киселото мляко, червеният пипер (по желание може да се прибави и черен пипер), нарязаният магданоз и джоджен. Сипват се 3 кафени чаши вода и всичко се разбърква много добре. Пече се в загрята фурна 25 мин.

1
2
3 4 5 6 7 8 9
с кайма
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft