16 Май 2012
443097
Таралежчета от кайма
Дроб-сарма с кайма
Яйца на кръгчета с кайма
Картофено руло с кайма
Кайма с гъби и картофи на фурна
Пълнени чушки с кайма
Картофена яхния с кайма
Кюфтета с вино
Пълнени кебапчета
Картофена яхния с кайма
500 г кайма
сол, кимион, черен пипер, червен пипер
500 г картофи
2 връзки зелен лук
1 стрък чесън
1 бр. морков
1 бр. зелена чушка
100 мл доматен сок
1 връзка магданоз
3 с.л. олио
Каймата се омесва с подправките и се правят малки кюфтенца, които се изпържват в олиото. Изваждат се и в същата мазнина се задушават последователно лукът, чесъна, морковът, чушката и картофите. Подправят се с червен пипер и сол. Налива се 800 мл топла вода. След като кипне се прибавят кюфтетата и доматеният сок. Вари се до готовност на продуктите. Поднася се поръсена с магданоз.
с кайма
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари