19 Март 2012
2930176
Запечени картофи с кашкавал
Картофени хапки
Бързи картофки
Картофки с мащерка
Картофи със сметана
Картофи на гребен
Картофени кюфтета
Картофи по селски
Огретен с картофи
Картофи с кашкавал
Картофени кюфтета
1 кг картофи
4 бр. яйца
250 г сирене
магданоз
копър
чесън
пикантина
брашно
олио
сол
Сварените и обелени картофи се намачкват и се смесват с натрошеното сирене, ситно нарязаните магданоз и копър, счукания чесън, пикантината и солта. Всичко се омесва и се оформят кюфтета, които се овалват в брашно, топят се в разбитите яйца и пак в брашно. Пържат се в силно сгорещено олио до златисто.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари