8 Януари 2013
92870
Кисело зеле с ориз
Пълнено пиле с кисело зеле
Кисело зеле с пилешко
Кисело зеле с кайма
Рулади с кисело зеле
Кисело зеле със свинско и ориз
Ребърца с кисело зеле
Свинско с кисело зеле
Кисело зеле с кайма
1 кисела зелка
600 г кайма
1 непълна кафена чаша ориз
1 1/2 кафени чаши олио (свинска мас)
1 глава лук
чубрица
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка червен пипер
черен пипер
Каймата се слага в дълбок съд и се прибавят нарязаният лук, солта, измитият ориз, червеният пипер, чубрицата и черният пипер. Сипват се мазнината и 1 кафена чаша вода и се разбърква. Нарязва се зелката, като се премахват твърдите части. Разбърква се добре, прибавя се 1 кафена чаша вода и се вари на средно силен огън. От време на време се разбърква. Ако се сгъсти много, добавя се топла вода. Сварява се за 30-35 мин.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари