Какво да сготвя за вечеря с кисело зеле

вход през zajenata.bg
92870

Кисело зеле с кайма

1 кисела зелка
600 г кайма
1 непълна кафена чаша ориз
1 1/2 кафени чаши олио (свинска мас)
1 глава лук
чубрица
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка червен пипер
черен пипер

Каймата се слага в дълбок съд и се прибавят нарязаният лук, солта, измитият ориз, червеният пипер, чубрицата и черният пипер. Сипват се мазнината и 1 кафена чаша вода и се разбърква. Нарязва се зелката, като се премахват твърдите части. Разбърква се добре, прибавя се 1 кафена чаша вода и се вари на средно силен огън. От време на време се разбърква. Ако се сгъсти много, добавя се топла вода. Сварява се за 30-35 мин.

1 2 3
4
5 6 7 8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft