8 Януари 2013
92846
Кисело зеле с ориз
Пълнено пиле с кисело зеле
Кисело зеле с пилешко
Кисело зеле с кайма
Рулади с кисело зеле
Кисело зеле със свинско и ориз
Ребърца с кисело зеле
Свинско с кисело зеле
Кисело зеле с ориз
1300 гр.кисело зеле
200 гр.ориз
2 ч.л.червен пипер
10 млдоматено пюре
6 бр.черен пипер на зърна
100 млолио
1 Запържете леко в тенджера под налягане нарязаното на ивички зеле
2 Добавете червения пипер и малко доматено пюре
3 Сложете 5-6 цели зърна черен пипер, 100 мл вода и затворете капака
4 Задушете го 15-20 минути
5 Отворете тенджерата, след като предварително сте изпуснали парата
6 Сипете почистения и измит ориз с 600 мл вода (зелев сок)
7 Продължете да варите ястието на умерен огън, без капака на тенджерата, докато оризът поеме водата
8 Накрая по желание можете да го запечете в тавичка на фурна.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари