8 Януари 2013
92846
Кисело зеле с ориз
Пълнено пиле с кисело зеле
Кисело зеле с пилешко
Кисело зеле с кайма
Рулади с кисело зеле
Кисело зеле със свинско и ориз
Ребърца с кисело зеле
Свинско с кисело зеле
Рулади с кисело зеле
1 кг свинско филе, 2 чаши нарязано кисело зеле, 1 лъжица препечено брашно, червен пипер, ситно счукан ким, черен пипер, мас, сол.
От филето направете 8 шницела и ги начукайте. Поръсете със сол и черен пипер. Задушете в малко мас зелето. Когато омекне, поръсете го с ким и го разпределете върху шницелите, завийте ги на рула и ги завържете с конец. Запържете ги в мазнина да се зачервят от всички страни. Сипвайте по малко топла вода да се задушат и омекнат. Извадете ги в огнеупорен съд. В соса прибавете препеченото брашно и малко червен пипер. Варете, за да се сгъсти. Залейте руладите.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари