8 Януари 2013
92858
Кисело зеле с ориз
Пълнено пиле с кисело зеле
Кисело зеле с пилешко
Кисело зеле с кайма
Рулади с кисело зеле
Кисело зеле със свинско и ориз
Ребърца с кисело зеле
Свинско с кисело зеле
Свинско с кисело зеле
1 кг свински гърди
1 кисела зелка (800-1000 г)
1 голяма глава лук
1 с. л. червен пипер
1 ч. ч. зелев сок
Лукът се реже наситно, запържва се в сгорещеното олио около 1 минута и се оттегля от котлона. Поръсва се с червен пипер и се разбърква. Прибавя се нарязаното на тънки ивички зеле (аз винаги измивам зелето предварително със студена вода), залива се със зелев сок. Тенджерата се връща на котлона и се задушава 2-3 минути.
В голям глинен съд се подрежда нарязаното на порции месо със сланината към дъното. Покрива се със задушеното зеле и похлупва.
Пече се при температура 200 градуса около час.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари