13 Април 2012
70302
Спанак с ориз
Плакия от картофи
Картофена крем супа
Боб в гърне
Стар фасул на фурна
Сарми с ориз и праз
Супа от картофи и гъби
Супа по градинарски
Манастирска чорба
Манастирска чорба
Взема се 350 г стар фасул (или леща), залива се с 3 литра вода и се поставя на печката да се вари на тих огън. Нарязват се на дребно един морков, 1/2 глава целина, една глава лук и заедно с две кафени чашки олио или дървено масло се слагат да се варят в чорбата.
Около 15-20 минути преди чорбата да се свали от огъня се нарязват 2-3 червени домати и се прибавят към нея заедно с няколко листа ситно нарязан джоджан. Посолява се и се освежава със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари