13 Април 2012
70278
Спанак с ориз
Плакия от картофи
Картофена крем супа
Боб в гърне
Стар фасул на фурна
Сарми с ориз и праз
Супа от картофи и гъби
Супа по градинарски
Манастирска чорба
Картофена крем супа
500гр. картофи
1 глава кромид лук
1/2 връзка магданоз
2 моркова
сол, черен пипер, къри
зехтин
Приготвяне или как се готви ястието
Картофите, лукът и морковите се обелват и сваряват. Заедно с водата, в която са врели се пасират. Магданозът се пасира с 3-4 с.л. зехтин и се добавя към супата. Подправяме с черен пипер и къри.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари