С какво е позволено да се храним на Разпети петък

вход през zajenata.bg
70278

Боб в гърне

300 гр боб
6 големи глави лук
1/2 ч.ч. растителна мазнина
1 литър вода
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
1 непълна ч.л. червен пипер
Приготвяне или как се готви ястието
Бобът се накисва и се оставя да престои, сварява се, като течността, която остане след варенето се прехвърля в отделен съд.
Лукът се нарязва на кръгове и леко се запържва в мазнината, овкусява се с подправките.
В огненоупорен съд наредете пласт боб, пласт лук (като най-горният пласт трябва да е от боб), полейте с останалата мазнина и водата останала от варенето на боба. Запечете в средно загрята фурна в продължение на около 40 минути. Сервира се в съда, в който се е пекло ястието.
 

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft