13 Април 2012
70410
Спанак с ориз
Плакия от картофи
Картофена крем супа
Боб в гърне
Стар фасул на фурна
Сарми с ориз и праз
Супа от картофи и гъби
Супа по градинарски
Манастирска чорба
Супа от картофи и гъби
В 2-3 лъжици масло се запържва 1-2 глави ситно нарязан лук и се залива с около два литра костен бульон или гореща вода. Щом възври, прибавят се около 1/2 кг картофи, обелени, измити и нарязани на дребно, както и 1/2 кг гъби, също изчистени и измити и нарязани на дребно Когато картофите полуомекнат, в супата се нарязват 3-4 червени домати. Отделно с малко мазнина, една лъжица брашно и 1 лъжица доматено пюре или 1-2 червени домати, настъргани на едрото ренде, се приготвя запръжка на супата, с която ври още десетина минути. Поднася се наръсена със ситно нарязан магданоз.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари