13 Април 2012
70278
Спанак с ориз
Плакия от картофи
Картофена крем супа
Боб в гърне
Стар фасул на фурна
Сарми с ориз и праз
Супа от картофи и гъби
Супа по градинарски
Манастирска чорба
Стар фасул на фурна
2 чаени чаши фасул
1 глава лук
1 глава чесън
1 /2 чаена чаша олио
по една лъжичка червен пипер и кимион
сол
Приготвяне или как се готви ястието
Фасулът се накисва от вечерта. На другия ден се измива и се вари със ситно нарязания лук и чесъна, изчистен на скилидки. Като омекне добре фасулът, се прецежда. Сгорещява се олиото и в него се запържва фасулът, посолява се, прибавят се червеният пипер и кимионът, счукан на ситно. Сместа се залива с една чаша от водата, в която е врял фасулът и се запича.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари